Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Η επιστήμη επιβεβαιώνει: Το σπέρμα του ελληνισμού γονιμοποίησε την ανθρωπότητα!

Αγαπητοί αναγνώστες, αυτό που όλοι κατά βάθος γνωρίζαμε επιβεβαιώνεται επιτέλους από΄τις θετικές επιστήμες. Νεότερες έρευνες αποκάλυψαν ότι στις αλληλουχίες πολλών πρωτεϊνών εμφανίζεται η λέξη Ελλάς (ELLAS).

 Η καταπληκτική παρατήρηση συνοδεύεται από το γεγονός ότι πολλές ακόμα υποθετικές πρωτεΐνες επίσης περιέχουν την ίδια ακριβώς λέξη. Πρόκειται για πρωτεΐνες εν ύπνω, τις οποίες ο οργανισμός ενδέχεται να ενεργοποιήσει στο μέλλον σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Για όσους επιμένουν να είναι δύσπιστοι, να πούμε ότι με έναν πρόχειρο υπολογισμό η πιθανότητα για την τυχαία εμφάνισης μίας τέτοιας "αλληλουχίας γραμμάτων" των πρωτεϊνών, η πιθανότητα είναι 1 στις 3.200.000.

Ιδιαίτερα σημασία έχει ότι η λέξη Ελλάς εμφανίζεται στην ειδική πρωτεΐνη του μαστίγιου των σπερματοζωάριων, sperm flagellar protein 1. Σημειώστε ότι μετάλλαξη στην λέξη μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία του σπέρματος να γονιμοποιεί.

Το "προφίλ" της συγκεκριμένης πρωτεΐνης έχει τοποθετηθεί ήδη στην παγκόσμια βάση δεδομένων και αναμένεται πολλά κέντρα έρευνας να ασχοληθούν μαζί της: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/protein/89363026?report=genbank&log$=protalign&blast_rank=15&RID=39TYR9PW01R

Πιο κάτω εμφανίζεται ολόκληρο το "κωδικοποιημένο μήνυμα" της πρωτεΐνης και η κρυμμένη λέξη που οι έρευνες έφεραν στο φως.

1 massvdeeal hqlylwvdni plsrpkrnls rdfsdgvlva evikfyfpkm vemhnyvpan
 61 slqqklsnwg hlnrkvlkrl nfsvpddvmr kiaqcapgvv elvliplrqr leerqrrrkq
121 gagslqelap qdgsgymdvg vsqkargegv pdpqgggqls wdrppaprpp aynralqgdp
181 sfvlqiaeke qellasqetv qvlqmkvrrl ehllqlknvr iedlsrrlqq aerkqr

Μυρωδάτος Λεβέντιος, ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: