Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Το ελληνικό DNA είναι θεϊκό



Αγαπητοί αναγνώσται τε και αναγνώστριαι,

Σε πρόσφατες ανασκαφές στον ελλαδικό χώρο, σε σημείο που δεν αποκαλύπτουμε για να μην εκθέσουμε τα ευρήματα σε συλλήσεις αρχαιοκάπηλων αρχαιολάγνων, ανακαλύφθηκε η κάτωθι πινακίδα που σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστική αποκλειστικότητα πανελληνίως και παγκοσμίως. Παρατηρείστε την χαρακτηριστική κυανέρυθρη γραφή σανς σερίφ των κλασσικών Ελλήνων μυστών, χωρίς τόνους διότι όπως όλοι γνωρίζουμε στα αρχαία ελληνικά δεν έβαζαν τόνους διότι όλοι ήξεραν πού τονίζονταν οι λέξεις, καθώς και το χαρακτηριστικό ορθογραφικό λάθος που ως γνωστόν έκαναν επίτηδες οι μύστες για γούρι.
Η πινακίδα των μυστών αποκαλύπτει το βαθύ μυστικό που μας απέκρυπταν για αιώνες οι επιτήδειοι πράκτορες των ξένων δυνάμεων που μας ζηλεύουν: ότι το DNA των Ελλήνων προέρχεται απευθείας από τον ΔΙΑ! Όπως αποκαλύπτει η πινακίδα, τα γράμματα DNA αντιστοιχούν στα ελληνικά ΔΝΑ, που αποκρυπτογραφούνται ως "ΔΙΑΝΟΙΑ" ήτοι "ο ΝΟΥΣ του ΔΙΑ". Αποδεικνύεται επιτέλους περίτρανα ότι όλοι εμείς οι Έλληνες είμαστε θεοί και διάνοιες από κούνια.

Αυτό βεβαίως το ξέραμε, δεν περιμέναμε κανέναν να μας το πει. Αλλά τώρα έχουμε αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία να τρίβουμε στη μούρη των αμφισβητιών και των πολεμίων μας.



Συνέλληνες, υγιαίνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: