Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009

Κουτουρού και φιρίκια

Φιλτάτοι αναγνώσται, το πληκτρολόγιόν μου τρέμει από συγκίνηση καθώς γράφω τα λόγια τούτα! Η ομάδα της Ελληνικής Κλώσσας, με κίνδυνον της πνευματικής της υγείας, κατόρθωσε να εξασφαλίσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που θα παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίνδεο. Θα δείτε με τα μάτια σας και θα ακούσετε με τα αυτιά σας αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ελληνική ήταν, είναι και θα είναι μητέρα όλων των γλωσσών.
Ο λόγος που αρθρώνεται από τον πρωτόγονο λαό που θα δείτε, αν και είναι έναρθρος, ωστόσο δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένος νοητικά. Όπως παρατηρεί ο μπροστάρης της ερευνητικής ομάδας μας, Ινδιάνα Ιωνές: "Παρ' ότι πολλοί λαοί έχουν υιοθετήσει το ελληνικό λεξιλόγιο σε ποσοστά έως 93.7%, δεν έχουν καταφέρει να το ενσωματώσουν στην κουλτούρα τους και να παράγουν μέσω αυτού, λόγο με νόημα. Φυσικά το ελληνικό λεξιλόγιο κάνει ότι μπορεί, αυτοοργανώνεται, αλλα τι τα θέλετε, το χαμηλό εξελικτικό επίπεδο αυτών των λαών δεν τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες της ελληνικής γλώσσας."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A! Tσ, τς!

Καλέ γιατί δεν το βάζετε αυτό και στην ιστοσελίδαν της ΕΛληνικιάς κλώσσας;
Να μαθένει ο Κοσμάκις;

Ανόνυμος

Ανώνυμος είπε...

"... το πληκτρολόγιόν μου τρέμει ..." ;;;

Τι λέτε ωρέ!;
Να γράφατε ότι έτρεμε το μόνιτορ, να πάει στον κόρακα...
Τα δάκτυλά σας εννοείτε ότι τρέμανε.

ΕΕΕΣΜΑ είπε...

καταπληκτικό κείμενο και βίνδεο! εμένα τρέμανε και τα φιρίκια που έτρωγα, από τα γέλια και την σινκίνισιν, διότι σιν αθηνά και κίνα κίνει!