Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Η Αυστραλία είναι Ελληνική!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Η Ελληνική  Κλώσσα και πάλι κοντά σας με ένα έκτακτο ανακοινωθέν!

Μόλις λάβαμε ένα κτρυπτογραφημένο μήνυμα με ταχυδρομικό δικέφαλο αετό από τους ειδικούς μας επιστήμονες, οι οποίοι λιώνουν από τη ζέστη της ερήμου σαν τους πάγους της Γροιλανδίας μετά την κλιματική αλλαγή, για να πραγματοποιήσουν αυτή την έρευνα με τα συγκλονιστικά αποτελέσματα! Για άλλη μια φορά η γλωσσολογική ανάλυση οδηγεί τους αρχαιολόγους στην Αποκάλυψη της Αλήθειας με Άλφα κεφαλαίο: και η Αυστραλία είναι Ελληνική!

Οι επισήμονές μας καθοδηγήθηκαν στην ανακάλυψη αυτή χάρη σε έναν σπάνιο και αρχαίο πάπυρο που διέσωζε το Μέγα Μυστικό. Ο πάπυρος ανακαλύφθηκε από ποιμένες αμνών των Αυστραλιανών Λειμώνων εντός σπηλαίου όπου φυλασσόταν και λατρευόταν επί αιώνες από τους ιθαγενείς, πιθανώς απογόνους των αρχαίων Υπερποντίων (Υπερπόντιοι λέγονται  οι Πόντιοι που μετεφέρθησαν εις το Υπερπέραν του Πόντου κατά την μετακίνηση των ηπείρων από τους Ελ). Στη συνέχεια ο πάπυρος κλάπηκε και πωλήθηκε σε τυχοδιώκτες οι οποίοι τον ανάρτησαν σε γνωστό μέσον κοινωνικής δικτύωσης για να καρπωθούν τα οφέλη. Εκεί τον είδε ένας από τους νηστικούς μας πράκτορες και μας ενημέρωσε, μπας και του πετάξουμε κανένα ξεροκόμματο να φάει.

Παρακάτω βλέπετε εικόνα του παπύρου. Θα ακολουθήσει δημοσίευση σε έγκριτο ακαδημαϊκό περιοδικό, όπου θα παρατεθούν λεπτομερώς όλα τα σχετικά τεκμήρια.



Η Αυστραλία είναι (και αυτή! ναι! ) Ελληνική! Βοηθήστε να την πάρουμε πίσω! Να προσεύχεστε πρωί και βράδυ, αφού πλύνετε τα δόντια σας, στον Άγιο Κωνσταντίνο τον Μέγα, να πάρουμε το Σύδνεϋ και την Αγιασοφιά... εεε... παρεσύρθημεν.

Χαμένες πατρίδες, σας ερχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: