Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Η αλήθεια για το Βόγιατζερ


Αγαπητοί αναγνώστες της Ελληνικής Κλώσσας,

Σας ευχαριστούμε που παραμένετε πιστοί στην Κλώσσα σας, ακόμη και όταν εκείνη χάνεται.  Ως γνωστόν, η Κλώσσα μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά!  Αυτό συνέβη και τώρα, όπως θα διαπιστώσετε: η Κλώσσα είχε κρυφτεί για να κλωσσήσει τις ζεστές ειδήσεις που έχουμε αποκλειστικά για εσάς σήμερα!

Μόλις λάβαμε την ακόλουθη ανταπόκριση του Ερμόλαου Κάγκουρα, διευθυντή σύνταξης της Ελληνικής Κλώσσας, του πολυμήχανου, πολυσχιδή και πολυπράγμοντα πολυεπιστήμονα που δεν αφήνει τρίχα άψαχτη και πέτρα που να μην την αναποδογυρίσει για να ανακαλύψει και να αποκαλύψει την Αλήθεια με κεφαλαίο Α।


Αγαπητά μου Κλωσσόπουλα, κοιτάχτε τι έμαθα σήμερα!

Όταν οι Αμερικάνοι ετοίμασαν το Βόγιατζερ για να τον στείλουν στο διάστημα ως πρεσβευτή της Ανθρωπότητας (μεταξύ άλλων), η αυθόρμητη απόφαση ήταν να βάλουν μέσα στο σκάφος ένα δίσκο με μαθήματα τής Ελληνικής γλώσσας, ένα δίσκο με χαιρετίσματα από την ανθρωπότητα στα Ελληνικά και έναν δίσκο τού Γιώργου Νταλάρα.
Αμέσως όμως έπεσε επάνω τους το Εβραιομασονικό λόμπυ (το οποίο είναι πολύ ισχυρό στη ΝΑΣΑ) και άρχισε να συνωμοτεί εναντίον των Ελληνικών.  Επειδή όμως καταλάβαινε ότι δεν το έπαιρνε, για να μην του κρεμάσουν κουδούνια έβαλε μπροστά δήθεν θέματα διεθνισμού και του ΟΗΕ!  Ο πρόεδρος τού ΟΗΕ σιγοντάρισε τη συνομωσία (δεν ξέρω ποιος ήταν ο πρόεδρος τού ΟΗΕ αλλά σίγουρα Εβραιομασόνος θα ήταν) και έτσι τελικά έβαλαν στον Βόγιατζερ μία πλάκα με κάτι ιερογλυφικά, έναν δίσκο με τον Πρόεδρο του ΟΗΕ να λέει καλημέρα σε 137 γλώσσες και ένα δίσκο με την 9η "τού Μπετόβεν"!
Ούτε τον Νταλάρα δεν σεβάστηκαν.

Απόδειξη και αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι ότι ούτε ένας εξωγήινος από αυτούς που συνάντησαν τον Βόγιατζερ, δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει...


Ερμόλαος Κάγκουρας


Βλέπετε λοιπόν, αγαπητά κλωσσόπουλα, πώς κατατρύχεται η Κλώσσα μας από τις Αλεπούδες τις παγκοσμιοποίησης!  Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό!  Δεν μπορούν να στερούν από τους εξωγήινους τη μαγεία και την πληρότητα της μοναδικής πρωτογενούς και νοηματικής Κλώσσας του κόσμου!  Η σατανική συνομωσία δεν θα περάσει!

Απανταχού κλωσσόπουλα ενωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: